Client name :Mr. Abhishek Jadhav

Project types: Commercial

Location:Vadgaon Maval.

Project area:956.63 sq. ft.

project working period :09 jan 2017 to 14 mar 2017

Client basic requirement :Display area, Waiting area, Owner cabin, Pantry, Work shop

As per client requirement we have set theme related to racing. We have design concrete road entrance to cash counter and we have applied to concrete surface epoxy black paint road surface marking by white paint strips on road .It's look like actual road way to cash count and discussion table. We have provided tire display m.s racks to both side of road and we have given artificial grass to both side of road it's look very natural and nice fill well for client .We have given transefert fix glass partition both side of entry door to display the tires from outside showroom.

We have plan ceiling by Armstrong tiles to display area and waiting area we have place the led panels in ceiling tiles for brightness in display area. We have applyed green and gray laminate to cash counter and discussion table it's look very fresh and brigter

We design waiting area behind to cash counter and we have given wooden with glass partition between waiting and cash counter. We have given l shaped seating and small tv unit to entertain client .We have applyed MDF with 'v' grooved to all wall and wooden portion with white paint .

we have place owner cabin beside to waiting area .When we enter the cabin u can see in front of entry we have provided some artifacts horizontal ledges with spot light aatach to column. we have design 'L' shaped table with provision to keep there documents we have applyed frosty white and wall nut brown color laminate combination .We have provided cctv futej screen on entry partition. we have provided more seating back to visitor chair. We have given natural light effects in cabin.